HomeNieuwsUnieke samenwerking Hoofddorpse tennisverenigingen van start

Unieke samenwerking Hoofddorpse tennisverenigingen van start

In samenwerking met Team Sportservice Haarlemmermeer tekenden de Hoofddorpse tennisverenigingen TC Arnolduspark, TV Hoofddorp en TV in den Boogaerd op zaterdag 3 november een uniek samenwerkingsconvenant. Het doel: samen meer inwoners uit de Haarlemmermeer met plezier beter leren tennissen.

Op zaterdag 3 november ondertekende de besturen van TC ArnoldusparkTV Hoofddorp en TV in den Boogaerd het unieke samenwerkingsconvenant. Ze omarmen een intensievere samenwerking met elkaar en krijgen daarbij ondersteuning van Team Sportservice Haarlemmermeer en de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). “Het belangrijkste is om zoveel mogelijk inwoners met plezier te laten tennissen. Het is mooi dat bestaande verenigingen dit voor elkaar krijgen. Zij kennen de regio, de doelgroep en hebben de expertise in huis”, zegt coördinator Danny Pieterse van Team Sportservice Haarlemmermeer.

In een eerdere clusterbijeenkomst met tennisverenigingen is de basis gelegd voor het convenant. TC Arnolduspark, TV Hoofddorp en TV in den Boogaerd organiseren aan het begin van het seizoen gezamenlijke open dage en een uitwisselingstoernooi voor jeugdleden, laten scholiere kennis maken met tennis tijdens een schoolsporttoernooi en als laatste kunnen tennissers uit de regio deelnemen aan het toernooi Hoofddorp Masters. Tijdens de kick off werd gelijk vorm gegeven aan de nieuwe ideeën: ruim veertig 50-plussers genoten van een sportief uitwisselingstoernooi bij TC Arnolduspark.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.