HomeNieuwsUitnodiging: Sportcafé Haarlemmermeer

Uitnodiging: Sportcafé Haarlemmermeer

De gemeente Haarlemmermeer en Team Sportservice Haarlemmermeer nodigen alle geïnteresseerden uit om mee te denken over een nieuwe sport- en beweegvisie tijdens het Sportcafé op maandagavond 15 oktober 2018.

Het wordt een interactieve avond waarin informatie en ideeën worden opgehaald om samen een toekomstbeeld van sport en bewegen te verkennen. We gaan graag met de aanwezigen in gesprek en zijn benieuwd naar ervaringen uit het veld.

Vanaf 19.00 uur bent u welkom bij De Estafette in Nieuw-Vennep. Om 19.30 uur trapt (sport)journalist Andy Houtkamp samen met wethouder Adam Elzakalai de avond af. Daarna gaan we aan de slag met verschillende thema’s. Rond 21.30 uur eindigt de avond onder het genot van een versnapering.

Meer informatie en aanmelden

Het Sportcafé vindt plaats op maandag 15 oktober 2018 van 19.00 – 21.30 uur in De Estafette, Helsinkilaan 1, 2152 KG in Nieuw-Vennep. Er zijn geen kosten verbonden aan uw deelname. Alle sportverenigingen en andere belanghebbende organisaties uit de gemeente Haarlemmermeer zijn welkom.

Heeft u interesse? Meld u hier aan.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.