HomeNieuwsUitnodiging aan alle vrijwilligers in Haarlemmermeer!

Uitnodiging aan alle vrijwilligers in Haarlemmermeer!

Op zaterdag 10 december worden alle vrijwilligers in de Haarlemmermeer in het zonnetje gezet. Dan organiseert de Vrijwilligers Centrale de Vrijwilligers Verwendag. Doe je vrijwilligerswerk in Haarlemmermeer? Schrijf deze dag dan vast in jouw agenda!

Workshops
Elk jaar organiseert de Vrijwilligers Centrale (VCH) is samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer workshops om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Dit maal kun je een keuze maken uit workshops, zoals je eigen wijn samenstellen uit meerdere druivensoorten of leer bijvoorbeeld de fijne kneepjes van het sushi maken (inclusief proeven!), maak een eigen sieraad of neem een kijkje achter de schermen op Schiphol. Er is voor ieder wat wils!

Aanmelden
Via de website van VCH kunt u zich vanaf dinsdag 1 november inschrijven voor een workshop naar keuze. In verband met het aantal beschikbare plaatsen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Partners zijn helaas uitgesloten van deelname, om te voorkomen dat vrijwilligers teleurgesteld moeten worden.
 

Meer informatie is te vinden op www.vchaarlemmermeer.nl 
 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.