HomeNieuwsDigitale bijeenkomst Zomerboost op 20 april

Digitale bijeenkomst Zomerboost op 20 april

Team Sportservice geeft de zomer van 2021 een positieve en sportieve boost. Met de promotiecampagne Zomerboost zorgen we ervoor dat er leven is op de sportvelden en in de accommodaties. Alle sportaanbieders kunnen meedoen aan de campagne die loopt van 21 juni tot eind augustus. Je kunt bijvoorbeeld een clinic of proeftraining geven, een sportdag organiseren of een andere leuke activiteit verzinnen. Om aanbieders de mogelijkheden te laten zien, is er dinsdag 20 april een gratis digitale bijeenkomst.

Het werkt heel simpel. De vereniging of sportorganisatie zet het aanbod zelf op onze aanmeldsite Noord-Holland Actief en Team Sportservice zorgt voor de ondersteuning met o.a. webinars, communicatiemiddelen en een promotiecampagne.”

Coronakilo’s kwijtraken

Zoals het er nu naar uitziet keren we in de zomermaanden steeds meer terug naar het oude normaal. Het perfecte moment voor veel Nederlanders om iets te doen aan de overtollige coronakilo’s en hun sociale leven weer uit te breiden. “Daarbij zijn veel Nederlanders van plan om hun vakantie in eigen land door te brengen. De zomermaanden zijn daarom het perfecte moment om je club open te stellen.” Maak ze maar nieuwsgierig naar wat jouw club eigenlijk allemaal doet en hoe leuk jouw aanbod is. Wie weet hou je er ook nieuwe leden aan over.”

Alle aanbod op platform Noord-Holland Actief

Als sportaanbieder bedenk je zelf het speciale zomeraanbod en werk je de plannen ook uit. Je kunt kiezen voor aanbod voor een bestaande doelgroep, maar Zomerboost is de uitgelezen manier om eens nieuw aanbod voor een nieuwe doelgroep uit te proberen.” De Zomerboost-campagne loopt van 21 juni tot eind augustus. Binnen die tijd kan de aanbieder zijn of haar activiteiten op het regionale platform Noord-Holland Actief zetten.

Ondersteuning en promotie

Natuurlijk sta je er als sportaanbieder niet alleen voor. “Wij ondersteunen met webinars, die we gratis aanbieden vanuit het lokaal Sportakkoord. We bieden communicatiemateriaal dat elke vereniging of club kan aanpassen naar het eigen aanbod. En we hebben een verenigingsadviseur die je helpt wanneer je vragen hebt. Om Zomerboost goed bij de inwoner op het netvlies te krijgen, zorgt Team Sportservice voor een grootschalige promotiecampagne. Iedere inwoner weet zo dat er deze zomer gesport kan worden, waar en wanneer.

Online informatiebijeenkomst

Aanmelden voor de digitale informatiebijeenkomst op 20 april kan via de website van Team Sportservice Haarlemmermeer.  Meer weten? Neem contact op met de verenigingsadviseur van Team Sportservice via e-mail.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.