HomeNieuwsTeam Sportservice en Basketballvereniging Hoofddorp slaan handen ineen

Team Sportservice en Basketballvereniging Hoofddorp slaan handen ineen

Sportloket Team Sportservice Haarlemmermeer ondersteunt in de regio sportverenigingen en is een nieuwe samenwerking aangegaan met Basketballvereniging Hoofddorp. Het belangrijkste speerpunt is het vinden van nieuwe vrijwilligers.

Voor drie maanden helpt de verenigingsondersteuner van Team Sportservice Basketballvereniging Hoofddorp bij het werven en behouden van enthousiaste vrijwilligers. Hiervoor maakt de vereniging gebruik van het product Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd.

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

Meer vrijwilligers in kortere tijd is voor elke verenigingsbestuurder die een actief vrijwilligersbeleid wil. Dit maakt de organisatie sterker en verbetert de sfeer. Met de methode van Team Sportservice gaat de vereniging daadwerkelijk en direct tot actie over. Niet alleen, maar samen met een werkgroep en de online coach.

Ongedwonge sfeer

Basketballverenigng Hoofddorp is al jarenlang een van de grotere basketbalclubs van Nederland, met ruim 500 leden. BV Hoofddorp heeft vooral een bijzonder grote en brede jeugdopleiding, waar jongens en meiden van ieder niveau terecht kunnen. Naast top- en breedtesport staan plezier en een ongedwongen sfeer bij de vereniging centraal, zowel in het veld als daarbuiten.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.