HomeNieuwsTai Chi voor ouderen

Tai Chi voor ouderen

Sportservice Haarlemmermeer gaat na een succesvolle proefperiode door met structurele lessen Tai Chi voor ouderen.

In samenwerking met Centrum De Hoek is er elke maandag van 10.30 tot 11.30 uur les in het Huis van de Buurt in Zwanenburg. Alle 65-plussers kunnen meedoen, ook mensen van buiten het zorgcentrum, een eerste proefles is gratis.  
Ouder worden gaat vaak gepaard met strammer wordende spieren en gewrichten en dat heeft gevolgen voor de bewegelijkheid en mobiliteit. Door regelmatig Tai Chi-oefeningen te doen, blijven spieren en gewrichten sterk en soepel. Tai Chi geeft energie en verkleind de kans op valpartijen. Tijdens de lessen komen oefeningen aan bod die zowel staand als zittend kunnen worden uitgevoerd en is er aandacht voor dagelijkse bewegingen.
De les wordt gegeven door ervaren docente Ans de Vries van Centrum De Hoek Zij beoefent Tai Chi al ruim 20 jaar en geeft sinds 2001 les aan volwassenen en kinderen.
Er is elke maandag les van 10.30 tot 11.30 uur, in het Huis van de Buurt in Zwanenburg. Dit is de centrale ruimte van zorgcentrum Eigen Haard (Sparrenlaan 1). De eigen bijdrage is 2,50 euro per les, een eerste proefles is gratis. Neem voor meer informatie contact op met Ron Gravemaker vvia 023-557 59 37.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.