HomeNieuwsSuccesvolle 1e editie Voetbalvierdaagse

Succesvolle 1e editie Voetbalvierdaagse

De eerste editie van de Voetbalvierdaagse van Sportservice Haarlemmermeer zit erop. We kijken terug op een geslaagd evenement waarbij veel werd gelachen, hard is gewerkt, veel geleerd en nieuwe vriendschappen zijn ontstaan.

Athletic Skills Model

Maar liefst 62 deelnemers kwamen maandagochtend vol verwachting en enthousiasme binnen bij de kantine van fc VVC. Ze gingen fanatiek aan de slag met het Athletic Skills Model dat tijdens de vierdaagse centraal stond. Dit hield in dat er niet alleen veel werd gevoetbald, maar de kinderen ook kennis maakten met judo en atletiek.

De deelnemers doorliepen in kleine groepjes een gevarieerd programma, dat de laatste twee dagen bij sv DIOS werd uitgevoerd. Voor de judoclinic waren ze te gast bij Judo Yushi, waar op een echte tatami werd geoefend. Atletiektrainer Oscar gebruikte loopladders om de looptechniek te verbeteren en deed reactiespelletjes. Oud profvoetballer Hennie Meijer verzorgde de techniektraining en er werden veel voetbalspelletjes gespeeld. Voetbalbowling, voetbal jeu de boules en verover de voetbal, de kids kregen er geen genoeg van. Er was elke dag een voetbalquiz en tijd om vrij te voetballen in de opblaasbare boarding.

Gezonde lunch en testen

Voedingsadviesbureau de Winter zorgde voor een gezonde lunch en tussendoortjes, die waren afgestemd op het energieverbruik van de kinderen. Fysio Cura Plaza was dinsdag en woensdag aanwezig om diverse testen uit te voeren, de resultaten kregen de kinderen na afloop in een mooi overzicht mee naar huis. Tijdens de trainingen werd met verschillende maten ballen getraind, op diverse ondergronden om de spelers steeds weer anders te prikkelen.

Spetterende afsluiting

De laatste dag werd afgesloten met straatvoetbal. Op de ijsbaan in Nieuw-Vennep werd flink uitgepakt met de pannaboardingen en kooien, waarin hard gebattled werd voor de winst. Freestyle koning Rowdy Heinen gaf een clinic en spetterende freestyleshow.

Volgend jaar weer

Het was voor de kinderen en begeleiders een onvergetelijke week. We zijn dan ook blij en trots dat we nu al kunnen melden dat volgend jaar de 2e editie van de Voetbalvierdaagse wordt georganiseerd.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.