HomeNieuwsSuccesvol scholierentoernooi squash bij ‘MeerSquash

Succesvol scholierentoernooi squash bij ‘MeerSquash

Op zondag 18 mei heeft bij Meersquash het scholierentoernooi squash plaatsgevonden. Maar liefst dertig kinderen van tien verschillende basisscholen uit de gemeente Haarlemmermeer deden hier aan mee. De deelnemers kwamen van De Bikube, Vesterhavet, De Klimop, Merlijn, Octopus, Tabitha, Dik Trom School, Juliana van Stolbergschool, De Regenboog en Bosbouwers.

De meeste deelnemers hadden nog maar weinig squashervaring. Daarom  bestond  voor alle deelnemers de mogelijkheid om de dinsdag voorafgaand aan het toernooi naar een gratis open les te komen. Zo kon iedereen oefenen en kregen zij de spelregels uitgelegd. 
Het toernooi werd georganiseerd door combinatiefunctionaris Margriet Huisman “Ik vind het ontzettend leuk dat er zoveel kinderen aan het scholierentoernooi deelnamen die nog geen lid zijn bij ‘MeerSquash. Een teken dat ons scholenprogramma Squashing Kids goed aan slaat, want steeds meer kinderen weten de weg naar ons squashcentrum te vinden” 

De kinderen werden verdeeld in drie verschillende categorieën en iedereen speelde minimaal vijf wedstrijden. Tijs Kanters (De Klimop) werd de trotse winnaar van categorie ‘groen’. Schoolgenoot Hjalmer Mols wist zich te kronen tot kampioen in de categorie ‘blauw’. Joep Ravelli (basisschool Merlijn) won de categorie ‘oranje’.

Alle deelnemers kregen een mooie medaille mee naar huis als aandenken aan deze gezellige en sportieve middag. Met een grote glimlach op de gezichten van zowel spelers als ouders, ging iedereen na zo’n 2,5 uur intensief sporten weer richting huis.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.