HomeNieuwsSteun de campagnes van Nieuwe Pioniers

Steun de campagnes van Nieuwe Pioniers

Vandaag starten 4 initiatiefnemers hun campagne om geld en steun te verzamelen om hun idee voor Haarlemmermeer te realiseren! Je kunt doneren of je opgeven om te helpen met de Elfstedentocht in Graan voor Visch, een bijenkast in de fruittuinen in Hoofddorp, een Amfitheater op het schoolplein van de Montessorischool in Floriande en de Bee Heroes bij het kunstfort in Vijfhuizen.

Kijk nu op de website van Nieuwe Pioniers om te zien hoe jij je medebewoners kan helpen.

De komende maand ga je veel van deze nieuwe pioniers horen: samen met NMCX, Maatvast, Sportservice en gemeente Haarlemmermeer zijn er campagneplannen gesmeed en kun je o.a. kaarsen gaan maken, vind er een sponsorloop plaats en meer. Tot 23 november kun je doneren en bijdragen via www.nieuwepioniers.nl. Op 24 november wordt de campagne afgesloten met de uitreiking van de verdubbelaars voor de initiatiefnemers die hun doelbedrag gehaald hebben.

Heb jij ook een goed idee voor de Haarlemmermeer?
Vanaf 1 december gaan er weer nieuwe initiatiefnemers van start. Dien je plan in via de site en we helpen je op weg. Zo kun je op 24 november deelnemen aan een nieuwe bootcamp crowdfunding én de huidige deelnemers het hemd van het lijf vragen!

0
YOUR CART
  • No products in the cart.