HomeNieuwsStart nieuwe groep Club Extra voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

Start nieuwe groep Club Extra voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

Op 1 september 2020 start een nieuwe groep Club Extra voor kinderen van 4 t/m 6 jaar in Hoofddorp. Club Extra is een sportles voor kinderen die moeite hebben om mee te kunnen doen aan activiteiten op een reguliere sportvereniging, met gymles of tijdens het buitenspelen. Dit kan komen door een sociaalemotionele en/of motorische achterstand of doordat zij gedragsmatig uit de toon vallen. Hierdoor kunnen zij problemen ervaren in de omgang met leeftijdsgenootjes en moeite hebben met het aanleren van motorische vaardigheden. Onze docenten geven een les op maat en hebben veel persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

Het sportaanbod van de reguliere sportvereniging is vaak niet afgestemd op kinderen met een motorische of sociaal-emotionele achterstand. Team Sportservice start vanaf 1 september met een nieuwe groep in Hoofddorp voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar. Daarnaast is er ook een groep in Nieuw-Vennep voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Doel

Het doel van Club Extra is om kinderen met plezier en een prettig gevoel te laten bewegen tijdens de gymles en het buitenspelen en ze na een of twee jaar door te laten stromen naar een reguliere bewegingsactiviteit, zoals de sportvereniging.

Lesinhoud

Doordat een keer in de week in kleine groepen van maximaal tien kinderen wordt gesport, is er ruimte voor individuele aandacht en maatwerk. In Club Extra is het belangrijk dat kinderen weer plezier beleven aan bewegen. Kinderen maken kennis met verschillende sporten. Hierdoor wordt de drempel naar de sportvereniging verlaagd.

 

Dag Plaats Tijden Locatie Leeftijd
Dinsdag Hoofddorp 15.45 – 16.30 uur Gymzaal de Boskern in Hoofddorp 4 t/m 6 jaar
Woensdag Nieuw-Vennep 15.00 – 15.45 uur Gymzaal Breedenborgh in Nieuw-Vennep 6 t/m 12 jaar

 

Kosten

De eigen bijdrage voor Club Extra is € 100,- euro per seizoen (sept t/m jun). De betaling geschiedt per machtiging in één of twee termijnen.

Aanmelden

Heeft jouw kind interesse? Mail de coördinator (zorghaarlemmermeer@teamsportservice.nl) van Team Sportservice Haarlemmermeer. Mocht je nog vragen hebben, stel die gerust via e-mail of bel ons op 023 – 205 55 00.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.