HomeNieuwsSportservice Haarlemmermeer wordt Team Sportservice Haarlemmermeer

Sportservice Haarlemmermeer wordt Team Sportservice Haarlemmermeer

Spelende kinderen in gymzaal

Sportservice Haarlemmermeer gaat vanaf maandag 18 september verder onder de naam Team Sportservice Haarlemmermeer. Het moederbedrijf heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nog betere dienstverlening. Ook de communicatie-uitingen en website zijn hierbij meegenomen. Daarom lanceert Team Sportservice Haarlemmermeer, naast de nieuwe naam, ook een nieuwe website.

Positieve effecten

De missie van Team Sportservice Haarlemmermeer is alle inwoners van de gemeente te laten profiteren van de positieve effecten van sporten en bewegen. Om dit nog meer uit te stralen, is gekozen voor de subtiele naamswijziging en bijbehorend logo. Wat niet verandert, is dat Team Sportservice Haarlemmermeer nog steeds actief is in de gemeente om zoveel mogelijk inwoners in beweging te krijgen.

Activiteiten voor iedereen

Team Sportservice Haarlemmermeer organiseert in opdracht van de gemeente vele sport- en beweegprojecten voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking. Uiteraard in samenwerking met scholen, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties en andere organisaties. Daarmee is Team Sportservice het lokale sportloket. Op onze vernieuwde website vindt je eenvoudig wat voor wie, wanneer en waar wordt georganiseerd.

Sportadvies

Inwoners die willen gaan sporten of bewegen, maar geen idee hebben welke mogelijkheden er zijn, kunnen contact met ons opnemen voor een gratis sport- of beweegadvies. Team Sportservice Haarlemmermeer weet alles van het actuele sportaanbod in de Haarlemmermeer. Ook voor mensen die (sociaal) een drempel voelen, staan we klaar om samen die eerste stap te zetten.

Meer informatie

Inwoners, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties of andere organisaties kunnen met vragen over sporten en bewegen of over één van onze projecten contact opnemen met Team Sportservice Haarlemmermeer, 023 557 59 37 en info@sportservicehaarlemmermeer.nl. Team Sportservice Haarlemmermeer is onderdeel van de provinciale sportorganisatie Team Sportservice Noord-Holland.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.