HomeNieuwsSportinstuif Getsewoud: samen sporten voor alle leeftijden

Sportinstuif Getsewoud: samen sporten voor alle leeftijden

Vanaf januari 2020 heeft de sportinstuif op dinsdag in Getsewoud een nieuwe opzet. Sinds een tijdje sporten een aantal ouders mee met hun kind tijdens de sportinstuif. “We zien dat het voor ouders én kinderen ontzettend veel plezier oplevert. Samen een potje tennissen of meedoen met trefbal is heel leuk en waardevol”, vertelt docente Jacintha Steinmetz enthousiast.

Deze ervaring is de aanleiding om de sportinstuif op te delen in twee sportuurtjes. Van 14.45 tot 15.45 uur zijn kinderen van 10 tot en met 12 jaar welkom om zonder ouders te sporten tijdens Sport en Spel. Daarna volgt van 15.45 tot 16.45 uur een les voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar en hun ouders, opa’s en oma’s, buren en/of vrienden.

Gratis sporten

Sport en Spel en de Familie-Sportinstuif in Getsewoud zijn gratis en je hoeft je van te voren niet aan te melden. Zorg voor makkelijk zittende kleding en schoenen, kom langs en werk je lekker in het zweet! De activiteiten vinden plaats in Gymzaal Breedenborgh, Sarabande 3 in Nieuw-Vennep.

Tijdens schoolvakanties is er een ander rooster voor de instuiven. Houd onze website en social media in de gaten om op de hoogte te blijven.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.