HomeNieuwsSportievelingen gezocht voor rolstoelbadminton

Sportievelingen gezocht voor rolstoelbadminton

Dankzij financiële ondersteuning van Fonds Gehandicaptensport en in samenwerking met Sportservice Haarlemmermeer is badmintonvereniging BC MeerShuttle op 8 maart gestart met rolstoelbadminton, ofwel para-badminton. Mensen met een beperking die zelf willen ervaren hoe leuk het is om te badmintonnen, kunnen nog meedoen. Er is nog plek voor nieuwe deelnemers. Dus doe gewoon mee! Deelname is dit seizoen gratis.

Deskundige begeleiding
De les vindt elke week plaats van 19.00 tot 20.30 uur in sportzaal De Schulp (Zandbos 165 in Hoofddorp). De les staat onder deskundige begeleiding van enthousiaste vrijwilligers van BC MeerShuttle. Op dit moment doen vier rolstoelbadmintonners mee. BC MeerShuttle en Sportservice Haarlemmermeer willen dit initiatief volgend seizoen voortzetten, maar om continuïteit te kunnen bieden is een minimum aantal van zes tot acht spelers wel een voorwaarde.

Doe mee
Dus mensen met een beperking zijn van harte welkom om mee te doen en zich aan te melden. Ervaar zelf hoe leuk badminton is. Ook is het een unieke kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Voor mensen die niet zelf over een rolstoel beschikken, kan tijdelijk een rolstoel worden geregeld.

Meer informatie?
Met vragen of voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Wout Werker, regioconsulent Aangepast Sporten van Sportservice Haarlemmermeer. Hij is bereikbaar via wwerker@sportservciehaarlemmermeer.nl of 023-5575937. Uiteraard kan ook direct contact worden opgenomen met BC MeerShuttle via voorzitter@bcmeershuttle.nl.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.