HomeNieuwsSportieve meivakantie voor jeugd en jongeren in Haarlemmermeer

Sportieve meivakantie voor jeugd en jongeren in Haarlemmermeer

Ook tijdens de meivakantie is er weer genoeg te beleven voor kinderen en jongeren op sportief gebied. Zoals elke vakantie heeft Team Sportservice Haarlemmermeer een gevarieerd programma samengesteld met een Mega Sport- en Spelfestijn, Sportvierdaagse Experience Day en Sportmix Jongeren. Aan bod komen onder andere voetbal, archery tag en bumball.

“Onze vakantie-activiteiten worden echt een begrip in Haarlemmermeer. De activiteiten stromen snel vol en veel kinderen en jongeren komen elke keer weer terug. Tijdens de meivakantie pakken we het groots aan, zodat we nóg meer kinderen een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen”, vertelt buurtsportcoach Jacintha Steinmetz enthousiast. In de week van 3 tot en met 7 mei organiseert Team Sportservice verschillende activiteiten boordevol sport en spel in Abbenes, Badhoevedorp en Hoofddorp.

Sport en graffiti voor jongeren

“De verveling onder jongeren is groot. Daarom bieden we weer een mooi programma aan met sportieve, maar ook creatieve activiteiten. Het mooie is… het is helemaal gratis. Dus kom langs en have fun”, aldus Steinmetz. Jongeren van 12 tot en met 17 jaar kunnen bij Sportmix Jongeren meedoen met freestyle voetbal, archery tag en graffiti spuiten. Sportmix Jongeren is op 6 mei 2021 van 14.00 – 16.00 uur in Badhoevedorp.

Leef je uit bij het Sport- en Spelfestijn

Kinderen van de basisschool kunnen zich helemaal uitleven tijdens het Mega Sport- en Spelfestijn op dinsdag 4 mei in Hoofddorp op donderdag 6 mei in Badhoevedorp. Hier komen allerlei sporten en spellen aan bod, zoals bumball, archery tag, voetbal en een stormbaan. Er zijn op beide dagen twee rondes: 09.30 – 11.30 uur en 13.00 – 15.00 uur. Deelname aan het Sport- en Spelfestijn kost € 4.

Ontdek de Sportvierdaagse

Elke zomer organiseert Team Sportservice de Sportvierdaagse: een kamp dat helemaal in het teken staat van sport. Nu kunnen kinderen van 6 tot en met 14 jaar tijdens de meivakantie een voorproefje ervaren van de ‘echt’ Sportiverdaagse tijdens de Experience Day. De beide evenementen staan in het teken van de Olympische Spelen. De Expierence Day vindt plaats op 5 mei van 10.00 – 14.30 uur en kost € 7,50.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.