HomeNieuwsSporters gezocht voor gevarieerde sport- en spelles 50-plussers

Sporters gezocht voor gevarieerde sport- en spelles 50-plussers

Kom in beweging en beleef plezier tijdens de sport- en spelles op maandagavond in Nieuw-Vennep. Volwassenen komen wekelijks samen om onder begeleiding van een professionele docent te sporten en bewegen. De les bestaat uit conditie- en krachtoefeningen en spelvormen als volleybal, badminton en slagbal.

De deelnemers, bestaande uit mannen en vrouwen van ongeveer 50 jaar en ouder, verzamelen wekelijks in Gymzaal Noorderdreef voor de diverse les van Eveline Anthonissen. “We beginnen altijd met een warming-up en eindigen met een cooling-down. Verder zorg ik voor veel variatie en plezier. Want zo is sport en bewegen leuk en ook goed vol te houden.” Iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau.

De sport- en spelles voor 50-plussers kost € 5 per les. De eerste les vindt plaats van 19.30 – 20.30 uur en de tweede van 20.30 – 21.30 uur. Zorg voor gemakkelijke sportkleding en -schoenen. Nieuwe deelnemers zijn welkom voor een gratis proefles. Aanmelden is niet verplicht, maar mag wel via coördinator Joost Groenewegen via e-mail of 023 – 205 55 00. De lessen vinden plaats in Gymzaal Noorderdreef, Noorderdreef 104, 2152 AA in Nieuw-Vennep.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.