HomeNieuwsSportdebat 2022: Sport en bewegen is voor iedereen

Sportdebat 2022: Sport en bewegen is voor iedereen

Kom jij ook naar het Sportdebat op vrijdag 4 maart om 19:30 in Claus Partyhouse? Aanmelden is gratis! In maart stemmen we tijdens de gemeenteraadsverkiezingen over wie onze gemeente de komende jaren gaat besturen. Door de coronaperiode heeft iedereen gezien dat sport en bewegen onmisbaar is, maar hoe denken de partijen over sport in onze gemeente? 

We houden rekening met de op 4 maart geldende coronaregels. Voor iedereen die niet live aanwezig kan zijn is er een livestream beschikbaar. Wil je weten wat er speelt voor je je stem uitbrengt? Zorg dan dat je het debat niet mist! Met onderstaande link kun je aanmelden voor het live of livestream debat.

De komende jaren inzetten op sport

In samenwerking met NOC*NSF organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer het Sportdebat. Lijsttrekkers debatteren vrijdagavond 4 maart op het podium om te laten zien waar ze zich voor inzetten, zodat jullie als kiezers straks weten waar je op stemt. Met scherpe stellingen wordt duidelijk waar de knelpunten liggen en waar de komende jaren extra aandacht nodig is. Samen bepalen we de toekomst!

Programma

Op het Sportdebat gaan 8 lijsttrekkers met elkaar in debat. Aanwezig zijn Jurgen Nobel (VVD), Fouad Sidali (PvdA), Gerdien Knikker (D66), Maaike Ballieux (GL), Marjolein Steffens (HAP), Erik Vermeulen (FORZA!), Erik van der Peet en Jennifer Hup (ChristenUnie-SGP). Ook Michael van Praag is aanwezig om op onvergetelijke wijze te vertellen over zijn ervaringen in de sportwereld.Live of livestreamWe houden rekening met de op 4 maart geldende coronaregels. Als we het aantal bezoekers moeten beperken omdat de zaal te vol zit zullen we je daar tijdig over informeren. Wil je het evenement liever op afstand bijwonen? Dat kan door je aan te melden voor de livestream.Waar is het?Het sportdebat vindt plaats in Claus Partyhouse, Bosweg 19, 2131 LX Hoofddorp. De deur is open vanaf 19:00 en we starten het programma om 19:30.

Vergeet niet aan te melden via deze link, dan zien we je op 4 maart!

0
YOUR CART
  • No products in the cart.