HomeNieuwsSportcongres 2017

Sportcongres 2017

Boek 4 inzichten voor sportbestuurders

Het sportcongres van Team Sportservice Haarlemmermeer is dit jaar op maandag 20 november. We gaan het deze editie hebben over de ‘Gezonde Sportkantine’ en ‘Samen naar een veiliger sportklimaat’. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn, kennis te delen en te vergaren.

Gezonde sportkantine

Kiezen voor gezond betekent niet dat de minder gezonde keuze weg moet. Er komen juist gezonde keuzes bij. Welke gezonde en lekkere drankjes en snacks kun je toevoegen aan je assortiment? Hoe presenteer je die zo aantrekkelijk mogelijk? En hoe maak je iedereen enthousiast voor je gezonde aanbod? Gezonde dranken en snacks hoeven zeker niet ten koste te gaan van de clubkas. Sterker nog, de omzet kan zelfs stijgen! Zeker als je samenwerkt met partijen die graag deel willen uitmaken van jullie gezonde sportkantine. Tijdens het sportcongres vertelt TeamFit over dit concept en zal een vereniging over de praktische uitvoering vertellen.

Samen naar een veiliger sportklimaat

Hoe kun je als bestuur van een sportvereniging beter samenwerken? Hoe kun je de mensen om je heen op een goede manier betrekken? En hoe verdeel je de taken en houd je iedereen gemotiveerd? De workshop ‘4 inzichten voor bestuurders’ helpt je antwoord te geven op deze vragen en zo te groeien in je rol als bestuurder. Lees hier een artikel van SportKnowHowXL over workshopleider Astrid Cevaal van SVK.

Aanmelden sportcongres

Aanmelden voor het sportcongres kan tot uiterlijk 13 november, geef ook meteen aan of je al dan niet mee eet vooraf. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yaël Goudsmit via 023 – 557 59 37. Deelname aan het congres is gratis.

Programma

  • 18.00 – 19.00 uur; ontvangst met soep en een broodje
  • 19.00 – 19.15 uur; opening
  • 19.05 – 20.00 uur; presentatie: Gezonde Sportkantine
  • 20.00 – 20.15 uur; pauze
  • 20.15 – 21.15 uur; workshop: Samen naar een veiliger sportklimaat
  • 21.15 – 21.30 uur; afsluiting
  • 21.30 – 22.00 uur; netwerkborrel
0
YOUR CART
  • No products in the cart.