HomeNieuwsSportcarrousel NOWAY A9 festival

Sportcarrousel NOWAY A9 festival

Zaterdag 3 juni verzorgt Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met lokale sportverenigingen een sportcarrousel tijdens het NOWAY A9 festival, op het oude A9 tracé in Badhoevedorp.

De A9 wordt omgelegd en het A9 tracé is nu ook daadwerkelijk afgesloten. Om de sluiting van de snelweg niet geruisloos voorbij te laten vindt er op zaterdag 3 juni een uniek, eenmalig festival plaats op het asfalt van de oude snelweg. Het NOWAY A9 festival is georganiseerd om op gepaste wijze afscheid te nemen van een snelweg die Badhoevedorp jarenlang heeft gekenmerkt.
Om 12.00 uur start het programma waarin muziek, dans, eten, drinken, sport en spel de thema’s bepalen. De sportcarrousel is georganiseerd door Sportservice Haarlemmermeer, uiteraard in samenwerking met meerdere verenigingen uit het dorp. Iedereen kan van 12.00 tot 16.00 uur vrijblijvend een sport uitproberen of deelnemen aan een sportclinic. Kaartjes voor het NOWAY A9 festival kosten € 4,-.
“In de middag verwachten we de grootste toeloop van verschillende leeftijdscategorieën. Er is ook echt voor iedereen wat te doen. Voor de jongere generatie is er o.a. voetbal en tennis. Maar ook voor senioren is er genoeg aanbod tijdens de sportcarrousel, ze kunnen bijvoorbeeld meedoen met petanque”, aldus Ron Gravemaker van Sportservice. Hij vervolgt: “Sportservice heeft regelmatig contact met een groot aantal sportverenigingen binnen de gemeente. Daardoor kunnen we snel schakelen en partijen met elkaar verbinden. Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren van sportieve evenementen waren we uitstekend in staat om mee te denken over het sportieve aanbod van de desbetreffende verenigingen tijdens het festival. Het enige wat we niet in de hand hebben is het weer, maar verder belooft het een fantastische dag te worden!”
Kijk voor meer informatie en tickets op de website van het festival.
 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.