HomeNieuwsSportactiviteiten voor jongeren in Graan voor Visch

Sportactiviteiten voor jongeren in Graan voor Visch

Jongeren vanaf veertien jaar hoeven zich in de wijk Graan voor Visch in Hoofddorp niet te vervelen. Ze kunnen wekelijks meedoen aan kickboksen, zumba, voetbal, voetbal-fitness en/of basketbal. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Kom gewoon langs en doe mee!

Kickboksen
Op maandagavond kunnen meisjes vanaf veertien jaar zich uitleven met kickboksen van 19.00 tot 20.00 uur in gymzaal Graan voor Visch, Graan voor Visch 14001 in Hoofddorp. Op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 en 20.00 tot 21.00 uur zijn de jongens aan de beurt om hun krachten met elkaar te meten. De activiteit staat onder professionele begeleiding waarbij aandacht is voor de veiligheid van de deelnemers.

Voetbal-fitness
Op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 en vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 uur staat voetbal-fitness op het programma op het Visch veldje naast de school IKC Wereldwijs. Onder professionele begeleiding van oud-profvoetballer Hennie Meijer worden krachtoefeningen gecombineerd met voetbal.

Voor een potje zaalvoetbal kun je je op dinsdagmiddag melden in gymzaal Graan voor Visch van 17.00 tot 18.00 uur.

Basketbal
In april is er op donderdag avond van 16.30 tot 17.45 uur basketbal voor meisjes en van 17.45 tot 19.00 uur voor jongens in de Fanny Blankerskoenhal Arnolduspark 3 Hoofddorp.

Zumba
Op maandagavond kunnen meisjes van 19.00 tot 20.00 Zumbateenz dansen. Op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur Hip Hop dansen in Floriande. Locatie Minaret 1 Hoofddorp

Sportimpuls
De activiteiten worden mogelijk gemaakt door de sportimpuls Graan voor Visch. Dankzij deze sportimpuls worden jongeren in de wijk gestimuleerd in beweging te komen. Dit gebeurt door ze in hun eigen wijk laagdrempelige activiteiten aan te bieden. Jongeren die deelnemen aan de activiteiten worden zo opgeleid dat ze uiteindelijk in de toekomst zelf de activiteiten kunnen begeleiden.
De sportimpuls is mogelijk door een rijkssubsidie van ZonMw en wordt gecoördineerd door Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met Meer Dance & Events, Stichting Marhaba, Basketbal vereniging The Challengers & Hoofddorp, Stichting Meerwaarde & Wijkraad Graan voor Visch. Met vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met Sportservice Haarlemmermeer via 023-557 59 37.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.