HomeNieuwsSportaanbod voor volwassenen in Overbos

Sportaanbod voor volwassenen in Overbos

Druk met je gezinsleven en schiet sporten erbij in? Dankzij ‘Overbos Fit’ heb je nu geen excuus meer om stil te blijven zitten. Overbos Fit biedt je, in samenwerking met Sportservice Haarlemmermeer, drie keer in de week een sportles in de buitenlucht op een tijdstip dat je toch al in beweging bent. En de allerkleinste kinderen kunnen gewoon mee.

De lessen worden gegeven op dinsdag, woensdag en vrijdag, op drie locaties in Hoofddorp. Ook volwassenen zonder kinderen zijn van harte welkom om mee te komen trainen en te werken aan conditie, kracht, coördinatie, snelheid, lenigheid en uithoudingsvermogen. Terwijl jij je in het zweet werkt is er ook een activiteit voor kinderen (2 t/m 4 jaar) die nog niet naar school gaan, neem die dus vooral mee. Overbos Fit start na de voorjaarsvakantie, de eerste les is op dinsdag 8 maart. Je kunt eerst een gratis proefles volgen, hierna betaal je 2 euro per les. Meerdere keren in de week meetrainen mag natuurlijk.

Overzicht trainingen:Dinsdag15:45-16:30 uur
Start vanaf Live, Life & Dance center
Minaret 1, Hoofddorp

Woensdag8:45-9:45 uur
Start vanaf schoolplein de Bosrank
Liesbos 20, Hoofddorp

Vrijdag8:45-9:45 uur
Start vanaf schoolplein Tovercirkel
Zandbos 46, Hoofddorp
Meedoen?Meld je aan voor een gratis proefles bij Dennis Govers. Neem je je kind(eren) meer? Vermeld dit dan in je e-mail.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.