HomeNieuwsSport voor 60-plussers in Badhoevedorp: Bowls

Sport voor 60-plussers in Badhoevedorp: Bowls

Elke woensdagmiddag verzamelt een groep enthousiaste 60-plussers zich in de Sporthoeve in Badhoevedorp voor verschillende partijtjes bowls, ook wel bekend als koersbal. Naast het sportieve spel genieten spelers van Bowls Club Badhoevedorp ook van de gezelligheid. Nieuwe deelnemers zijn welkom voor twee gratis proeflessen.

Al vijfentwintig jaar spelen de deelnemers, bestaande uit vijfentwintig mannen en vrouwen, elke week bowls in Badhoevedorp. De groep deelt zich op in twee teams en rollen met precisie afgeplatte ballen (bowls) zo dicht mogelijk naar een kleinere doelbal op een mat van vier bij dertig meter. Voor elke bowl die dichter bij de doelbal van de tegenstander ligt, krijgt het team een punt.

Elke woensdag verzamelen de spelers zich in de Sporthoeve, Snelliuslaan 1 in Badhoevedorp. Van 13.00 – 16.00 uur wordt er gespeeld en koffie en thee gedronken. Geïnteresseerden zijn welkom om twee gratis proeflessen te volgen. Neem bij vragen contact op met Cora Kramer via e-mail of 0252 – 67 52 67.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.