HomeNieuwsSport en spel tijdens de Sport- en CultuurFair op 13 september

Sport en spel tijdens de Sport- en CultuurFair op 13 september

Op zondag 13 september 2020 vindt de 10de editie van de Sport- & CultuurFair Haarlemmermeer plaats. Het sport- en spelfestijn bij de Toolenburgerplas voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM rondom corona. Kom langs en beleef een gezellige dag vol sport, spel en cultuur. De toegang is gratis.

Al 10 jaar lang is de Sport- & CultuurFair een terugkerend fenomeen. Normaal gesproken in juni, maar vanwege COVID-19 dit jaar in september. Haarlemmermeerse verenigingen organiseren allerlei activiteiten en laten de bezoekers kennis maken met het ruime aanbod in de gemeente. Daarnaast zijn er twee podia met mooie optredens van muziek, dans en sport. Voor de jongste bezoekers is er een speciaal kinderprogramma met een zeskamp in samenwerking met Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer. Ook Jeugdland opent op 13 september haar deuren.

Smoothiefietsen en Archery Tag

Zoals elkaar jaar is ook Team Sportservice Haarlemmermeer aanwezig. Dit lokale sportloket informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sport- en beweeggebied. Tijdens de Sport- & CultuurFair organiseren ze Archery Tag, geven ze gratis beweegadvies en kan je zelf je smoothie blenden op de smoothiefiets.

Ontdekken – beleven – meedoen

Kom op zondag 13 september 2020 naar de Toolenburgerplas in Hoofddorp. De deuren openen om 11.00 uur. Ga naar www.sportfair.nl voor het gehele programma en de deelnemende verenigingen te bekijken. De toegang is gratis.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.