HomeNieuwsSport en beweegmarkt Amstelveen

Sport en beweegmarkt Amstelveen

Op zaterdag 2 juli 2016 vindt de jaarlijkse sport- en beweegmarkt plaats in Amstelveen. Hét evenement om kennis te maken met het plaatselijke sportaanbod. Inwoners uit Amstelveen en omstreken die meer informatie willen over sport, komen in grote getale een kijkje nemen op deze markt. Dit jaar is er extra aandacht voor aangepast sporten en sluit de Special Sports Experience aan.

Special Sports ExperienceSport is voor iedereen belangrijk, zeker voor mensen met een beperking. Deze doelgroep is echter niet altijd goed bekend met de mogelijkheden op sportgebied en sportdeelname onder deze doelgroep is doorgaans lager ten opzichte van mensen zonder beperking. De Special Sports Experience is een samenwerking tussen Sportservice Haarlemmermeer, SportSupport Haarlem en de Dirk Kuyt Foundation en richt zich op de zichtbaarheid van aangepast sporten. In september 2015 vond de eerste editie van de Special Sports Experience plaats in Haarlem, waar ruim 175 bezoekers kennis hebben gemaakt met sporten als handbiken, rolstoelhockey en G-tennis.

SportaanbiedersTijdens de sportmarkt in Amstelveen zijn ook een aantal sportaanbieders aanwezig met sportmogelijkheden voor mensen met een beperking en bezoekers kunnen kennis maken met verschillende bekende en onbekende sporten. Tijdens de markt kunt u zich laten informeren en vragen stellen, maar zelf ook mee doen met verschillende sporten. De volgende aanbieders zijn aanwezig op 2 juli:

Daarnaast kunt u op deze dag bij de kraampjes van onder andere Sportservice Haarlemmermeer, SportSupport Haarlem en BOSK terecht om u te laten informeren over zaken met betrekking tot aangepast sporten.

Meer informatie
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Wout Werker, regiomedewerker aangepast sporten, via 023 -557 59 37 of met Sportbedrijf Amstelveen via 088 – 8585100.
 

 

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.