HomeNieuwsSpeciale podcast voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022

Speciale podcast voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022

Speciaal voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 brengen we een extra editie van de podcast Sport & Samenleving uit. Het belang van een gezonde leefstijl is nu meer zichtbaar dan ooit. In deze podcast zoomen we in op wat een goed sport- en beweegbeleid oplevert voor jouw gemeente. Het geeft voeding en inzicht voor opname in het partijprogramma. Je krijgt onder andere inzicht in de maatschappelijke winst op meerdere beleidsterreinen, de belangrijke rol van buurtsportcoaches, de lokale sportakkoorden en welke rijksgelden bij deze inzet meekomen.

Presentator Lennart Booij spreekt hierover met hoogleraar Erik Scherder, beleidsmedewerker van het Ministerie van VWS Elvira Stinissen en Michiel Lems beleidsadviseur sport bij gemeente Haarlem en Zandvoort.

Ben je na het luisteren geïnspireerd en wil je meer weten over de kansen die er liggen. Bekijk dan ook de factsheet benut Sport en bewegen in uw verkiezingsprogramma 2022.

Abonneer je op de podcast

Geen aflevering meer missen? Abonneer je dan op de Sport & Samenleving Podcast. Deze is beschikbaar via onderstaande podcast apps:

Deze podcast is mede mogelijk gemaakt dankzij de provincie Noord-Holland.

Beluister nu aflevering 12

0
YOUR CART
  • No products in the cart.