HomeNieuwsScholendag 4 juni in Zwanenburg wederom een groot succes!

Scholendag 4 juni in Zwanenburg wederom een groot succes!

Op 4 juni 2015 hebben Sportservice Haarlemmermeer en de organisaties van de Feestweek Zwanenburg-Halfweg voor de tweede keer de Scholendag georganiseerd. Er waren 1.000 kinderen en meer dan 300 begeleiders aanwezig. Hierdoor is de feestweek ook voor de allerkleintjes een feest!

Onderdelen
Tijdens de scholendag was een gevarieerd programma, waarin vooral sporten en bewegen centraal stond. De Zwanenburgse verenigingen hebben hun sport en zichzelf gepromoot op deze dag, hierdoor zijn veel kinderen enthousiast geworden voor een sport. Er werd onder andere handbal, dans, tennis en voetbal aangeboden, ook was er een loop voor Only Friends. Only Friends is een stichting die sporten aanbiedt voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Opening en sluiting
De opening en sluiting werd door Lady BlaBla gedaan met het scholenlied, wat door alle leerlingen uit volle borst meegezongen werd. Ook het dansje dat bij het lied hoorde werd door alle kinderen keurig uitgevoerd.
Tijdens de sluiting werd een bedrag van €10.000 overhandigd aan Only Friends, dit bedrag loopt nog verder op door de loop die alle kinderen gedaan hebben. Lekker Fit
Daarnaast was veel aandacht voor gezonde voeding, zo waren de tussendoortjes gezonde fruithapjes en werd veel water gedronken om de dorst te lessen.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.