HomeNieuwsRTC Hoofddorp en Team Sportservice omarmen de fiets

RTC Hoofddorp en Team Sportservice omarmen de fiets

Fietsen en Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verboden, dat weet Rijwieltoerclub Hoofddorp (RTC) als geen ander. Naast de vrouwengroep en gemengde groep die zich richten op toerfietsen, starten zij in samenwerking met Team Sportservice Haarlemmermeer verschillende activiteiten gericht op het recreatief fietsen.

RTC Hoofddorp omarmt het fietsen op alle niveaus. Daarom richten zij nieuwe fietsactiviteiten op voor de gewone fietser. Het doel? Zoveel mogelijk inwoners uit Haarlemmermeer laten fietsen. Naast dat het een toegankelijke manier is om (meer) te bewegen, is het ook gezellig om samen te fietsen. Tevens wordt kennis en kunde uitgewisseld. Denk hierbij aan de fietsveiligheid en het omgaan met E-bikes.

Fietsliefhebbers

Iedereen die graag fietst en daar meer uit wil halen is welkom. Daarnaast zoekt de RTC Hoofddorp vrijwilligers die als activiteitenbegeleider met de groepen mee wil fietsen. Zij krijgen een opleiding en worden onderdeel van de sportvereniging.

Neem bij interesse contact op met coördinator Yaël Goudsmit van Team Sportservice Haarlemmermeer via e-mail of 023 – 205 55 00.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.