HomeNieuwsRijsenhout Run; hardlopen voor het goede doel

Rijsenhout Run; hardlopen voor het goede doel

Ook tijdens de derde editie van de Rijsenhout Run komen deelnemers letterlijk en figuurlijk in beweging. Hardlopen én een steentje bijdragen aan het goede doel. Dit jaar ondersteunt de run ‘Only Friends’. Iedereen kan deelnemen, jong en oud, gevorderd of beginner.

De Rijsenhout Run wordt woensdag 8 juni gelopen tijdens de feestweek. Voor kinderen tot twaalf jaar is er een sponsorloop, iedereen ouder dan twaalf kan kiezen voor de 5 of 10 kilometer, deelname hieraan bedraagt 5 euro.

Only FriendsDe opbrengst van de Run gaat dit jaar naar Only Friends, een sportclub voor jongeren met een beperking. De kracht van Only Friends is dat zij zelf geen beperkingen kent. Ze biedt 24 verschillende sporten aan, aan meer dan 600 sporters. De sportclub is gevestigd in Amsterdam en vanaf 2018 is het voortbestaan van de stichting volledig afhankelijk van donaties. Kijk voor meer informatie op de website; www.onlyfriends.nl.

SponsorloopDeelnemers tot 12 jaar halen geld op met de sponsorloop over 1 kilometer. Sponsoren bieden een vast bedrag voor de gehele afstand.

 

Meer informatie en inschrijven

Inschrijven voor de sponsorloop kan via de website, dat geldt ook voor de 5 kilometer en 10 kilometer.

Inschrijven kan via www.sportservicehaarlemmermeer.nl klik op de high light  ‘activiteitenkalender’. Op deze kalender zijn alle activiteiten zichtbaar die Sportservice Haarlemmermeer organiseert. Om bij de activiteiten in Rijsenhout te komen, zoekt u op wijk ‘Rijsenhout’. Hier staan de verschillende afstanden van de Rijsenhout Run tussen.

Meedoen kan ook door het inschrijfformulier in te leveren bij de Coop in Rijsenhout.

Wees er snel bij, zodat je zeker bent van een plek! 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.