HomeNieuwsRijsenhout Run; hardlopen voor het goede doel

Rijsenhout Run; hardlopen voor het goede doel

Inschrijving hardloopcursus geopend!
Ook tijdens de 3e editie van de Rijsenhout Run komen deelnemers letterlijk en figuurlijk in beweging. Hardlopen én een steentje bijdragen aan het goede doel. Dit jaar ondersteunt de run ‘Only Friends’. Iedereen kan deelnemen, jong en oud, gevorderd of beginner, in aanloop wordt een hardloopcursus gegeven.

De Rijsenhout Run wordt woensdag 8 juni gelopen tijdens de feestweek. Voor kinderen tot twaalf jaar is er een sponsorloop, iedereen ouder dan twaalf kan kiezen voor de 5 of 10 kilometer, deelname hieraan bedraagt 5 euro.

Only FriendsDe opbrengst van de Run gaat dit jaar naar Only Friends, een sportclub voor jongeren met een beperking. De kracht van Only Friends is dat zij zelf geen beperkingen kent. Ze biedt 24 verschillende sporten aan, aan meer dan 600 sporters. De sportclub is gevestigd in Amsterdam en vanaf 2018 is het voortbestaan van de stichting volledig afhankelijk van donaties. Kijk voor meer informatie op de website; www.onlyfriends.nl.

SponsorloopDeelnemers tot 12 jaar halen geld op met de sponsorloop over 1 kilometer. Sponsoren kiezen voor een bedrag per 100 meter (maximale afstand is 1 kilometer), of een vast bedrag voor de gehele afstand.

HardlooptrainingOm goed voorbereid aan de start te verschijnen kunnen deelnemers zich aanmelden voor een serie van zeven hardlooptrainingen in Rijsenhout. Deze worden gegeven door een professionele trainer van Atletiekvereniging Haarlemmermeer en bestaan uit loopscholing en gerichte training voor de 5 en 10 kilometer. De wekelijkse trainingen starten 14 april, met uitzondering van 5 mei. Het verzamelpunt is het clubhuis van voetbalvereniging SCW aan het Konnetlaantje. Kosten bedragen 25 euro voor de gehele reeks, contant te betalen tijdens de eerste training.

Inschrijven
Inschrijven voor de trainingen kan via de website, dat geldt ook voor de sponsorloop, 5 kilometer en 10 kilometer. Of download hier het inschrijfformulier.

Meer informatieVoor meer informatie kunt u contact opnemen met Paula de Wit van Sportservice Haarlemmermeer023 – 557 59 37 of 06 – 230 34 011 pdewit@sportservicehaarlemmermeer.nl

0
YOUR CART
  • No products in the cart.