HomeNieuwsProefles aangepast badminton in Hoofddorp

Proefles aangepast badminton in Hoofddorp

In 2017 startte BC Meershuttle met een badmintonaanbod voor mensen met een lichamelijke beperking. Inmiddels is de groep een vast onderdeel van de vereniging en wordt er wekelijks getraind in Hoofddorp. Deze club enthousiaste badmintonners is nu op zoek naar nieuwe spelers.

Aangepast badminton is een variant op het reguliere badminton; de afmetingen van het speelveld zijn nagenoeg gelijk en de spelregels zijn een beetje aangepast. Deze sport is bedoeld voor mensen met een lichamelijke beperking of chronische aandoening. Je kan meedoen als je gebruik maakt van een rolstoel, maar ook als je slecht ter been bent en staand wilt spelen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je geen beperking hebt. Het gaat namelijk vooral om plezier en lekker bewegen. Er zijn eventueel sportrolstoelen te leen. Vind jij badminton een leuke sport en wil je meer bewegen? Doe dan mee bij BC Meershuttle in Hoofddorp. Je mag het een paar keer gratis proberen, voordat je lid wordt bij de sportvereniging.

Meer informatie


De training is wekelijks van 19.00 tot 20.30 uur in gymzaal De Schulp, Liesbos 140, 2134 SE in Hoofddorp. Neem voor meer informatie contact op met BC Meershuttle via e-mail. Of neem contact op met Wout Werker, regioconsulent Aangepast Sporten van Team Sportservice Haarlemmermeer, via e-mail of 023 – 205 55 00.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.