HomeNieuwsPlezier in bewegen voor iedereen

Plezier in bewegen voor iedereen

Sportservice Haarlemmermeer vindt dat iedereen, van jong tot oud de mogelijkheid moet hebben om naar eigen voorkeur, aan sport- en beweegactiviteiten deel te nemen. De eerste lessen van Club Extra, Fit 4 Life Kids, Club Extra plus en Family Fit zijn net weer begonnen, de MRT lessen starten in oktober.

Er zijn kinderen die tijdens de gymles, bij het buitenspelen of bij de sportvereniging moeite hebben om mee te komen. Dit kan bijvoorbeeld komen door een minder goede motoriek, onzekerheid over bewegen, gedragsproblemen of een ongezond gewicht. Om het plezier in bewegen te vergroten organiseert Sportservice Haarlemmermeer verschillende zorglessen. Deze lessen hebben als doel dat de kinderen een leven lang met plezier kunnen blijven bewegen.

Lees meer over de projecten in onze digitale flyer.

Motoriek – Motorische Remedial Teaching (4 t/m 12 jaar)Beter leren bewegen om beweegachterstand te verkleinen en met plezier te kunnen sporten.
Gedrag – Club Extra (6 t/m 12 jaar)Plezier ervaren tijdens sporten om met een prettig gevoel te kunnen deelnemen aan gymles, buitenspelen en reguliere bewegingsactiviteiten.
Gezonde LeefstijlMet plezier werken aan een gezond gewicht en actieve leefstijl, met aandacht voor het hele gezin.
Fitte start (0 t/m 4 jaar)
Fit 4 Life Kids (7 t/m 12 jaar)
Club Extra Plus (6 t/m 12 jaar)
Family Fit (12 t/m 18 jaar)

Informatie en aanmelden?
Neem contact op met Mandy Bleeker of Tanja Muskee: 023- 5575937 
 

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.