HomeNieuwsOverbos Vitaal: gevarieerd aanbod beweeglessen

Overbos Vitaal: gevarieerd aanbod beweeglessen

In de wijk Overbos in Hoofddorp start vanaf half oktober 2019 nieuw beweegaanbod voor 60-plussers. De lessen vallen onder Overbos Vitaal, een project waarin verschillende organisaties zich inzetten om  gevarieerde lessen aan te bieden aan de inwoners.

Overbos Vitaal biedt acht verschillende beweeglessen aan voor 50-plussers: Badminton, Beweegles voor Vrouwen, Dans Bodyshape, Dans Vitaal, Elektrisch Fietsen, Krachting Fit voor mannen, Valpreventie en Volleybal. De lessen worden doordeweeks aangeboden en richten zich op 50-plussers in Overbos.

Doordat de lessen allemaal in groepsverband zijn, is er ook de mogelijkheid om sociale contacten op te doen. De les Overbos Vitaal voor Vrouwen is al gestart (instromen mogelijk). De les Elektrisch Fietsen start op 1 november 2019. De overige lessen beginnen in de week van 14 oktober 2019.

De lessen van Overbos Vitaal kosten € 3 per keer. Betalen gaat via een strippenkaart van 10 lessen. Deze strippenkaart is voor alle lessen te gebruiken. Neem bij vragen contact op met Team Sportservice Haarlemmermeer via e-mail of 023 – 205 55 00.

Overbos Vitaal is een project van Team Sportservice Haarlemmermeer, Gemeente Haarlemmermeer, Gezondheidscentra Haarlemmermeer, Stichting Galm, Stichting Maatvast Haarlemmermeer, Wijkraad Haarlemmermeer, BC Meershuttle, Pract’s Oefentherapie, Volleybal Club Hoofddorp, RTC Hoofddorp, MeerDance en Hogeschool Inholland.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.