HomeNieuwsOuders en kinderen sporten samen tijdens ‘Fitte Start’

Ouders en kinderen sporten samen tijdens ‘Fitte Start’

‘Fitte Start’ is een cursus voor kinderen uit de Haarlemmermeer van nul tot en met vier jaar die samen met hun ouders spelenderwijs kennismaken met verschillende beweegspellen en sporten. Gedurende het jaar worden meerdere cursussen aangeboden en een nieuwe cursus start op 15 november.

‘Fitte Start’ is een cursus voor kinderen uit de Haarlemmermeer van nul tot en met vier jaar die samen met hun ouders spelenderwijs kennismaken met verschillende beweegspellen en sporten. Gedurende het jaar worden meerdere cursussen aangeboden en een nieuwe cursus start op 15 november. Naast sporten en bewegen is er ook aandacht voor gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar fittestart@sportservicehaarlemmermeer.nl.

Beweeglessen
Het programma van ‘Fitte Start’ bestaat uit negen sportoriëntatielessen: drie lessen ouder/kind gymnastiek bij gymnastiekvereniging SV Pax, drie lessen tuimeljudo bij Judo Yushi en twee keer ouder/kind zwemmen  in het SKWA zwembad. Daarnaast wordt een bijeenkomst over gezonde voeding gepland. Door mee te doen aan de cursus leert het jonge kind de grondbeginselen van de motorische vaardigheden. Dit biedt een goede basis voor een sportieve en gezonde toekomst.

Vooral ook leukOuders die aan eerdere cursussen hebben meegedaan vinden de cursus erg nuttig. De cursus is niet alleen leerzaam, maar de ouders vinden het bovendien erg leuk om samen met hun kind in beweging te zijn.

 

*Voor het zwemmen wordt een vrijkaartje gebruikt. Er kan dus zelf een dag en tijdstip worden bepaald.

De bijeenkomst over voeding wordt nog gepland.

 

Aanmelden
Deelname aan de cursus kost slechts 30 euro voor de volledige cursus. Om aan te melden of voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Iris de Vries. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 023-5575937 of e-mailadres fittestart@sportservicehaarlemmermeer.nl.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.