HomeNieuwsOntdek nieuwe sporten met de (Jeugd)SportPas

Ontdek nieuwe sporten met de (Jeugd)SportPas

In september trapt Team Sportservice Haarlemmermeer het nieuwe seizoen JeugdSportPas af. Dankzij deze sportpas kan iedereen – jong en oud – ontdekken welke sport het meest aanspreekt; van family bootcamp tot waterpolo voor jongeren en handbal tot kleutergym. Schrijf je in en volg vier kennismakingslessen bij verenigingen in de Haarlemmermeer.

“Dit jaar hebben we het aanbod voor jongeren en volwassenen uitgebreid. Het heet dan wel de JeugdSportPas, maar we vinden het belangrijk dat iedereen nieuwe sporten kan proberen. Daarom hebben we lessen voor alle leeftijden”, zegt coördinator Ester de Heij. Sportverenigingen in de Haarlemmermeer zetten voor de JeugdSportPas hun deuren open om nieuwe deelnemers te verwelkomen met kennismakingslessen. Deze bestaan uit vier lessen van een uur, waarin de basisvaardigheden van de sport aan bod komen. Zo krijgt de deelnemer een goed idee van de sport en de vereniging.

Esther: “er zijn zoveel verschillende sporten in de regio! Het mooie is dat je met de JeugdSportPas elk blok – er zijn er vijf – een nieuwe sport kan proberen. In de zaal of het zwembad, op het veld, in teamverband of individueel.” Dit jaar hebben we basketbal, handbal en turnen voor jongens en meisjes, maar ook krav maga, nunchaku-do, paaldans fitness kids en rugby. Je komt er zo achter waar je het meest plezier in hebt en misschien ontdek je wel een verborgen talent, net als Piet Pankratz. “Met de JeugdSportPas heb ik kennis gemaakt met karate, surfen en zeilen. Ik vond ze allemaal wel leuk, maar niet ‘leuk-leuk’. Dat gevoel had ik pas bij ballet!”

Aanmelden en betaling JeugdSportpas

De JeugdSportPas heeft een eigen website waar je je aan kunt melden en betalen. Betalen voor de kenningsmakingslessen gaat via iDEAL, hierdoor is inschrijven tot kort voor de start van de eerste les mogelijk. Voor vier lessen betaal je € 11,-. Wie geen beschikking heeft over internet(bankieren) kan telefonisch contact opnemen met Esther de Heij van Team Sportservice Haarlemmermeer via 023 – 205 55 17. Meteen aanmelden kan hier. Voor huishoudens met een laag inkomen is het mogelijk een bijdrage te vragen aan Stichting Leergeld.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.