HomeNieuwsOntdek een nieuwe sport: aikido, capoeira of nunchaku-do

Ontdek een nieuwe sport: aikido, capoeira of nunchaku-do

“Het leukste van de JeugdSportPas? Natuurlijk dat je allemaal verschillende sporten kan proberen”, zegt coördinator Esther de Heij. Zo zijn er verschillende zelfverdedigings- en vechtsporten die voor de meesten onbekend zijn: zoals aikido, capoeira en nunchaka-do. Met de JeugdSportPas volgen kinderen vier lessen bij de sportvereniging zonder een verplicht lidmaatschap. “Iets nieuws leren is natuurlijk altijd gaaf!”

Waarschijnlijk zijn nunchaku-do, pencak silat en muaythai kickboxing niet de eerste sporten waar ouders aan denken voor hun kinderen. Probeer daarom eens vier kennismakingslessen en wie weet ontdekt jouw kind de sport die bij hem of haar past. Bij de oosterse zelfverdedigings- en vechtsporten nemen sociale competenties vaak een belangrijke rol in. Zo werken deelnemers op een speelse manier aan balans, kracht, ritme, reflexen en expressie en krijgen ze daardoor meer zelfvertrouwen, discipline en ook begrip voor elkaar.

Met de JeugdSportPas leren kinderen op een leuke en toegankelijke manier de sport kennen voor € 11 voor vier lessen. In januari begint het nieuwe blok, waaronder ook de verdedigings- en vechtsporten: aikido, capoeira, judo, kickboksen, muaythai kickboxing, nunchaku-do en pencak silat. De verschillende sporten vinden plaats in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Zwanenburg.

Inschrijven

Naast de zelfverdedings- en vechtsporten heeft de JeugdSportPas van Team Sportservice Haarlemmermeer nog heel veel andere sporten. Kies de sport die jouw kind wilt doen en schrijf je in. Neem bij vragen contact op met Esther de Heij via e-mail of 023 – 205 55 00.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.