HomeNieuwsNordic walking breidt uit naar Beinsdorp

Nordic walking breidt uit naar Beinsdorp

Na een succesvol seizoen nordic walking in Zwaanshoek, breidt Team Sportservice Haarlemmermeer samen met Stichting Maatvast de wandelgroep uit naar Beinsdorp. Vanaf 24 juli 2018 zijn beginners en liefhebbers welkom om elke dinsdag van 09.30 – 10.30 uur nordic walking te beoefenen onder begeleiding van een bevlogen docent.

De nieuwe nordic walking-groep vloeit voort uit het enthousiasme van docent Ruud Jongerhuis. Hij volgde als vrijwilliger een wandelopleiding via Team Sportservice en organiseert sindsdien met veel plezier zijn lessen. “We leggen tussen de drie en de vijf kilometer af. Dankzij de poles werken we met het hele lichaam”, vertelt hij. Daarnaast bestaat de les uit verschillende loop- en spierversterkende oefeningen.

Naast de positieve effecten voor lichaam en geest, is de wandelgroep ook een sociale activiteit die wordt afgesloten met een kopje koffie of thee in het dorpshuis. Is nordic walking jou op het lijf geschreven of ben je benieuwd? Kom gerust op dinsdagen langs en loop mee. De eerste les is gratis en op 24 en 31 juli biedt Stichting Maatvast het kopje koffie of thee aan. Je hoeft je van te voren niet aan te melden en ook zonder poles/stokken is de les goed te volgen.

De eerste les vindt plaats op dinsdag 24 juli van 09.30 – 10.30 uur met als startlocatie dorpshuis Het Eiland, Rietkraag 5, 2144 KA in Beindsdorp. De eigen bijdrage voor nordic walking bedraagt € 2,- per les, exclusief het kopje koffie. Neem bij vragen contact op met coördinator Yaël Goudsmit van Team Sportservice Haarlemmermeer via ygoudsmit@teamsportservice.nl 0f 023 – 205 55 03.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.