HomeNieuwsNieuwe website JeugdSportPas online

Nieuwe website JeugdSportPas online

Op dinsdag 3 april 2018 lanceert Team Sportservice Haarlemmermeer de nieuwe website voor de JeugdSportPas. Via het nieuwe inschrijfsysteem is het overzichtelijker en gemakkelijker voor deelnemers om zich in te schrijven voor de aangeboden activiteiten.

De JeugdSportPas is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende sporten. Zo kan iedereen van 0 tot 100 ontdekken welke sport het beste bij ze past. Bekijk hier het huidige aanbod en meld je direct aan voor een van de sportlessen. 

Diversiteit aan sporten

Dankzij de JeugdSportPas kun je van alles uitproberen, in de zaal of het zwembad, op het veld, in teamverband of individueel. Je komt er zo achter waar je het meest plezier in hebt en misschien ontdek je wel een verborgen talent! Je kunt met de pas vier keer meedoen met een les of training. Tijdens deze lessen leer je alle basisvaardigheden van de sport die je hebt gekozen. De JeugdSportPas is de ideale manier om niet alleen een sport uit te proberen, maar ook kennis te maken met de sportaanbieder. Na de kennismakingslessen besluit je of je al dan niet lid wil worden van de club, je bent nergens toe verplicht.

Inschrijven

Betalen voor de kenningsmakingslessen gaat via iDEAL, hierdoor is inschrijven tot kort voor de start van de eerste les mogelijk. Voor vier lessen betaal je € 11,-. Wie geen beschikking heeft over internet(bankieren) kan telefonisch contact opnemen met Esther de Heij van Team Sportservice Haarlemmermeer via 023 – 205 55 17. Meteen aanmelden kan hier. Voor huishoudens met een laag inkomen is het mogelijk een bijdrage te vragen aan Stichting Leergeld.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.