HomeNieuwsNieuw: gevarieerde Beweeglessen Toolenburg voor volwassenen

Nieuw: gevarieerde Beweeglessen Toolenburg voor volwassenen

Team Sportservice Haarlemmermeer start op 6 september 2018 in samenwerking met DNA Training en Stichting Maatvast in Hoofddorp met gevarieerde Beweeglessen. Elke donderdag van 19.00 – 20.00 uur zijn volwassenen welkom om mee te sporten in Gymzaal Amazone in Toolenburg.

Tijdens de wekelijkse Beweeglessen Toolenburg biedt de professionele docent Roy de Vet van DNA Training een warming-up, sport- en spelactiviteiten en een cooling-down, zoals yoga of lenigheidsoefeningen, aan. Plezier in het bewegen staat voorop. “De ene les spelen we een intensief potje badminton of volleybal, de andere les voeren we een parcours met spierversterkende oefeningen uit”, vertelt De Vet enthousiast. Voor het volgen van de les is geen instapniveau vereist. “Iedereen kan mee doen en is welkom.” Na de beweegles is er gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie of een drankje te drinken.

Informatie

Benieuwd geworden? Kom langs voor een gratis proefles. Daarna is de eigen bijdrage voor Beweeglessen Toolenburg € 5 per les door middel van een strippenkaart (€ 50 voor tien lessen, exclusief drankje). Je hoeft je van te voren niet aan te melden. De les vindt plaats in Gymzaal Amazone, Mathilde Wibautstraat 22, 2135 MC in Hoofddorp. Neem bij vragen contact op met Roy de Vet via info@dnatraining.nl.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.