HomeNieuwsMaandelijks beweegspreekuur in Graan voor Visch

Maandelijks beweegspreekuur in Graan voor Visch

Erbij horen

Elke derde dinsdag van de maand organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met andere partijen uit de regio het Graan voor Visch loket. Van 10.00 – 12.00 uur zijn alle inwoners welkom voor een vrijblijvend en gratis sport- en beweegadvies in wijkgebouw De Nieuwe Silo.

Tijdens het Graan voor Visch loket ontdek je wat jouw mogelijkheden zijn op het gebied van sport en bewegen. Team Sportservice Haarlemmermeer kan je meteen in contact brengen met diverse (sport)aanbieders. Het beweegadvies is gratis en je hoeft geen afspraak te maken.

Samenwerking

Gemeente Haarlemmermeer, Ymere, Stichting Maatvast, de Politie en Team Sportservice Haarlemmermeer slaan de handen ineen om inwoners uit de regio op een laagdrempelige manier te voorzien van informatie of te helpen met een hulpvraag op het gebied van wonen, gemeentelijke zaken, de politie of handhaving en de wijkraad.

Het Graan voor Visch loket vindt elke derde dinsdag van de maand plaats in wijkgebouw De Nieuwe Silo, Graan voor Visch 14302 in Hoofddorp. Neem voor meer informatie of vragen contact op met coördinator Marloes Beers via e-mail of 023 – 205 55 00.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.