HomeNieuwsNationale Zwemvierdaagse voor jong en oud

Nationale Zwemvierdaagse voor jong en oud

Van 17 tot 20 oktober 2016 kun je voor de derde keer meedoen met de Nationale Zwem4daagse in Sportcomplex Koning Willem-Alexander. Tijdens de Zwem4daagse wordt iedereen gestimuleerd om te blijven zwemmen. Het evenement is alle mensen die van water houden; jong of oud, met of zonder beperking, iedereen kan vier avonden actief aan de slag in het water.

Iedereen die in bezit is van minimaal een A-diploma kan deelnemen. Kom langs met je vriendjes, familie of klasgenoten. Zwemmen en bewegen in het water is leuk en super gezond, iedereen is van harte welkom.

Deelnemers zwemmen elke avond 500 of 1000 meter. Ben je jonger dan 10 jaar of is van 500 meter te ver, dan kun je ook 250 meter zwemmen. De start is elke dag tussen 18.00 en 19.30 uur. Iedere deelnemer die de totale afstand heeft gezwommen krijgt een mooie medaille als herinnering. Toeschouwers zijn van harte welkom om de zwemmers aan te moedigen vanaf de ruime tribune. Maar nog leuker is het natuurlijk om mee te doen.

De Nationale Zwem4daagse is zeker niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen, ouderen en mensen met een beperking kunnen aan de Zwem4daagse deelnemen.  Deelname bedraagt € 4,95 per persoon, geïnteresseerden voor de zwem4daagse kunnen zich tot 16 oktober online opgeven. Inschrijven kan ook op 17 oktober in de hal van het sportcomplex. Je betaalt dan € 7,50. Kijk op de website voor meer informatie.

De organisatie van de zwem4daagse is in handen van zwemvereniging ZPCH en zwemvereniging de Watervrienden in samenwerking met zwembad Sportcomplex Koning Willem-Alexander. 

Neem voor meer informatie contact op Esther de Heij, Combinatiefunctionaris bij ZPCH: 023-557 59 37.
 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.