HomeNieuwsMega Sport- en Spelfestijn voor kinderen in kerstvakantie

Mega Sport- en Spelfestijn voor kinderen in kerstvakantie

Op maandag 30 december 2019 organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer een Mega Sport- en Spelfestijn in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander (SKWA) in Hoofddorp. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen onder andere meedoen met lasergamen, voetbal en een stormbaan. Voor peuters en kleuters is er een mega bobbelbaan.

Samen spelen en sporten is leuk! Daarom toveren de sportdocenten van Team Sportservice het SKWA om tot een groot beweegfestijn. De kinderen kunnen meedoen aan verschillende activiteiten, zoals lasergamen, balsporten en een stormbaan of een bobbelbaan voor de kinderen van 2 tot en met 5 jaar.

Het Mega Sport- en Spelfestijn voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is van 10.00 tot 16.00 uur met de gehele dag een open inloop. Deelname kost € 2,50 voor de hele dag en alle deelnemers ontvangen ook nog een leuke goodiebag.

Voor de peuters en kleuters zijn er twee rondes. De eerste is van 10.00 tot 12.00 uur en de tweede van 13.00 tot 15.00 uur. Deelname kost € 1,00 per ronde, het is mogelijk om jouw kind voor beide rondes op te geven.

De kerstactiviteit vindt plaats op 30 december 2019 in Sportcomplex Koning Willem-Alexander, Bennebroekerweg 800 in Hoofddorp. Meld jouw kind aan voor het Mega Sport- en Spelfestijn via:

Foto: Sergey Novikov

0
YOUR CART
  • No products in the cart.