HomeNieuwsMeer ondersteuning voor sportclubs dankzij extra servicebudget vanuit provincie Noord-Holland

Meer ondersteuning voor sportclubs dankzij extra servicebudget vanuit provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland stelt extra servicebudget beschikbaar voor sportclubs die (nog meer) willen inzetten op een club waar iedereen zich thuis voelt en met plezier kan sporten en bewegen. Dankzij dit budget kan jouw sportclub kosteloos gebruik maken van verschillende services uit het Nationaal Sportakkoord. Het gaat daarbij specifiek om ondersteuningsmogelijkheden zoals scholingen, workshops en begeleidingstrajecten, die helpen bij het creëren van een meer inclusieve, veilige en positieve sportclub.

Een service aanvragen

Wil jouw sportclub deze kans grijpen en graag gebruik maken van de ondersteuningsmogelijkheden binnen de thema’s ‘Inclusief sporten en bewegen’ of ‘Positieve sportcultuur’? Neem dan contact op met jouw lokale verenigingsondersteuner. Samen kijken jullie naar de behoeftes en doelen van jouw club, en welke service daar het beste bij aansluit. Vervolgens dient de lokale verenigingsondersteuner een aanvraag in via de Adviseur lokale sport. Na goedkeuring ontvangt jouw club de ondersteuning en kunnen jullie aan de slag met het realiseren van jullie ambities!

Meer weten over de stappen die een club moet zetten om ondersteuning te ontvangen? Check het stappenplan ‘Hoe kan mijn sportclub ondersteuning ontvangen vanuit het Sportakkoord?’.

Meer informatie of aan de slag met een aanvraag?

Neem contact op met Wouter van der Vegt via e-mail.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.