HomeNieuwsMeer in Kortere Tijd; de oplossing voor uw verenigingsproblematiek!

Meer in Kortere Tijd; de oplossing voor uw verenigingsproblematiek!

De grootste knelpunten voor sportverenigingen zijn het tekort aan vrijwilligers, leden en sponsors. Sportservice biedt al jaren de oplossing, met de methode Meer in Kortere Tijd. Inmiddels zijn al zo’n 1.500 verenigingen geholpen. Een prachtig resultaat! Kom 4 juli langs bij Sportservice Haarlemmermeer voor een inspiratiesessie!

Uit de vitaliteitsmonitor gehouden onder sportverenigingen in de Haarlemmermeer blijkt dat het werven en behouden van leden, vrijwilligers en sponsors de hoogste prioriteit heeft. Sportservice Haarlemmermeer wil de verenigingen graag ondersteunen bij het succesvol werven en behouden van leden, vrijwilligers of sponsors.4 juli inspiratiesessie Meer in kortere tijd!
Sportservice Haarlemmermeer presenteert maandag 4 juli om 19:30 uur de succesvolle cursussen ‘Meer Vrijwilligers, Meer Leden en Meer Sponsors in Kortere Tijd’. Deze cursussen, die de afgelopen zes jaar meer dan 1500 sportverenigingen aan meer leden, vrijwilligers en sponsors hebben geholpen wordt door Sportservice Haarlemmermeer aangeboden aan alle verenigingen in Haarlemmermeer. Ben je benieuwd hoe je jouw vereniging aan een overschot aan vrijwilligers kunt helpen? Of hoe je gestructureerd en succesvol nieuwe leden werft? Of hoe je bedrijven overtuigt om de vereniging te sponsoren op basis van zakelijke gronden? Meld je dan aan voor de inspiratiesessie.De methode MKT
De sportverenigingen worden bij de MKT- methode procesmatig begeleid. Stap voor stap werken we aan het werven en behouden van leden, vrijwilligers of sponsors. Er is sprake van een gestructureerde aanpak waarbij het de verenigingen gemakkelijk wordt gemaakt.
De cursussen Meer in Kortere Tijd worden in twee varianten aangeboden.
Volledig online traject waarbij u ondersteund wordt door de cursusleider door middel van het E-learning platform.
Voordelen:
• Je hoeft niet te reizen
• De vereniging kan starten wanneer dit voor hen goed uitkomt

4 live cursusavonden waarbij de vereniging zowel tijdens de cursusavonden als via het E-learning platform wordt ondersteund door de cursusleider.
Voordelen:
• De 4 cursusavonden vormen een stok achter de deur
• De verenigingen kijken bij elkaar in de keuken
• Er komt meer interactie tot stand
• Direct antwoord op alle vragenAanmelden en meer informatie
Aanmelden voor de gratis inspiratiesessie kan bij Sportservice Haarlemmermeer. De 4 cursusuavonden worden kosteloos aangeboden, voor de digitale variant betaalt de vereniging een eigen bijdrage. Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Niels van Weert, projectleider ‘Meer in Kortere Tijd, tel 06 34121960.Kijk voor meer informatie op de website van MKT of bekijk de promo 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.