HomeNieuwsDoe mee aan het Groenste Idee van Haarlemmermeer

Doe mee aan het Groenste Idee van Haarlemmermeer

Heb jij op het gebied van sport en bewegen een goed en uitvoerbaar duurzaam idee waarmee je jouw buurt vergroent, energie bespaart of CO2 vermindert? Heb je een oplossing voor duurzame mobiliteit, wateroverlast of hittestress? NMCX Centrum voor Duurzaamheid organiseert in samenwerking met crowdfunding platform Nieuwe Pioniers, waarvan Team Sportservice partner is, het Groenste Idee van Haarlemmermeer. Doe mee en maak kans op € 10.000,- om jouw idee te realiseren.

Inschrijving geopend

Op 8 april om 12.00 uur moeten alle ideeën binnen zijn. De hoofdprijs is een bedrag van € 10.000,- om jouw idee te realiseren. Deelnemers die aan alle spelregels voldoen, worden in april gevraagd een projectplan te schrijven. Uit die plannen worden zes finalisten geselecteerd door de jury. De uiteindelijke winnaars worden door zowel de jury als het publiek bepaald. Dien jouw idee nu in.

Groenste idee café

Ben jij enthousiast en wil je sparren over jouw aanpak om jouw plan concreet te maken? Kom dan op 21 maart van 19.30 tot 21.00 uur naar het Groenste Idee Café in Bibliotheek Hoofddorp-Centrale, Raadhuisplein 7, Hoofddorp. Hier ontmoet je initiatiefnemers, kan je workshops volgen en je vragen stellen aan experts van NMCX, Nieuwe Pioniers en gemeente Haarlemmermeer.

Energy battle

Eerder edities van de wedstrijd leverde succesvolle finalisten op. De Ark vergroende hun versteende omgeving en Hockeyvereniging De Reigers organiseerde hun eerste energy battle.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.