HomeNieuwsMakelen voor kwetsbare jongeren (12 – 23 jaar)

Makelen voor kwetsbare jongeren (12 – 23 jaar)

Makelen in Haarlemmermeer voor kwetsbare jongeren (12 – 23 jaar) met een autisme en/of een licht-verstandelijke beperking.

Sportservice Haarlemmermeer voert in opdracht van gemeente Haarlemmermeer het project ‘Makelen voor kwetsbare jongeren’ uit. Dit project is gericht op jongeren (12 – 23 jaar) met een autisme spectrum stoornis (ASS) en/of een licht-verstandelijke beperking (LVB). Doel van het project is om deze jongeren mee te laten doen aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur en welzijn en daarmee hun netwerk te verstevigen. Sportservice wil de behoeften en (on)mogelijkheden van deze twee doelgroepen in kaart brengen en inspelen op eventuele knelpunten.

Wij zijn op zoek naar ouders en/of verzorgers van jongeren met ASS en/of LVB of professionals (in regio Haarlemmermeer) met ervaring op dit gebied, die deel willen nemen aan de klankbordgroep Autisme of de klankbordgroep LVB. In deze groepen gaan we met elkaar in gesprek over het aanbod, de belemmeringen en de behoeften van jongeren met ASS en/of LVB op het gebied van vrijetijdsbesteding (sport, welzijn en cultuur). Geïnteresseerden kunnen onderstaande enquête(s) in te vullen, dit kost maar een paar minuten en levert ons waardevolle input!

Enquete klankbordgroep autismeEnquete klankbordgroep LVB

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.