HomeNieuwsMaandelijks Boskernloket voor inwoners Floriande en Overbos

Maandelijks Boskernloket voor inwoners Floriande en Overbos

Elke derde donderdag van de maand is Team Sportservice Haarlemmermeer samen met initiatiefnemer Stichting Maatvast, gemeente Haarlemmermeer, wijkagent Alex Persijn en Humanitas aanwezig bij het Boskernloket in Hoofddorp. Van 13.30 tot 15.30 uur staan deze organisaties klaar om in gesprek te gaan met inwoners uit de wijken Floriande en Overbos.

Namens Team Sportservice Haarlemmermeer is Dennis Govers aanwezig voor beweeg- en sportadvies. Dennis geeft meerdere activiteiten in de wijk, zoals een gratis instuif voor kinderen, Erbij Horen voor volwassenen en de Scootmobielclub voor 60-plussers. Daarnaast is hij op de hoogte van het complete beweegaanbod in de wijk, maar ook in de rest van de Haarlemmermeer. Zo kan hij echt een advies op maat geven.

Doordat de organisaties samenwerken zijn de onderlinge lijntjes kort en kan er snel worden gehandeld. Tijdens het eerste Boskernloket werden twee wijkbewoners voorzien van advies met betrekking tot hun overlast veroorzakende buurman. Wijkagent Alex kon snel in contact komen en daardoor voelden de buurtbewoners zich gehoord.

Het Boskernloket vindt elke derde donderdag van de maand plaats in wijkgebouw De Boskern, Liesbos 24 in Hoofddorp. Iedereen is welkom om binnen te lopen tijdens het Boskernloket voor een praatje. Het maken van een afspraak is niet nodig. Neem bij vragen contact op met Dennis Govers via e-mail of 023 – 205 55 00.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.