HomeNieuwsMaak kennis met het Sport- en Cultuuraanbod op de Sport- en CultuurFair Haarlemmermeer

Maak kennis met het Sport- en Cultuuraanbod op de Sport- en CultuurFair Haarlemmermeer

Op 26 september staat de Toolenburgerplas in het teken van de Sport- & CultuurFair Haarlemmermeer.  Een mooie kans om weer in beweging te komen na een jaar waarin sport en bewegen soms veel ingewikkelder was. Zo hopen we dat veel inwoners de weg (terug) naar de verenigingen weten te vinden. Met een gerust hart kun je langskomen om kennis te maken met het sport- en cultuuraanbod in de gemeente Haarlemmermeer. Sportaanbieders presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten en rekenen op jouw komst. De toegang is gratis.

Ontdekken – beleven – meedoen

Ben jij ook aanwezig op zondag 26 september bij de Toolenburgerplas. Vanaf 11:00 uur bruist het van sport en cultuur. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente Haarlemmermeer. Op www.sportfair.nl staan de deelnemende verenigingen en organisaties en kun je het hele programma vinden. De sport- en cultuuraanbieders nodigen je uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met alles wat Haarlemmermeer te bieden heeft op het gebied van sport, bewegen en cultuur. En misschien word je wel zo enthousiast dat je nog eens langs gaat voor een aantal proeflessen.

Podiumprogramma

Op het hoofdpodium is een dagvullend programma. Geniet van dansoptredens, muziek en sportdemonstraties. Chris Wobben, bekend van NOS langs de lijn, zal de hele dag de presentatie op het hoofdpodium verzorgen.

Grote informatiemarkt

Op de informatiemarkt laat je je informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties. Zij kunnen je enthouasiasmeren voor hun sport- of cultuurlessen. Dit jaar is de informatiemarkt anders dan anders. Vanwege de coronamaatregelen staan de kramen ver uit elkaar en is er éénrichtingsverkeer.

Kinderprogramma

Voor de kinderen is er een leuk programma. Dit wordt georganiseerd door Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer. De kinderen krijgen kunnen een zeskampkaart ophalen bij de informatietent. Doe mee aan zes activiteiten en krijg een sportieve beloning. Jeugdland is de gehele dag geopend. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen en ontdekken.

Coronamaatregelen

Samen houden we het veilig.  Houd voldoende afstand van elkaar en houd je aan de richtlijnen van het RIVM. Desinfecteer je handen bij binnenkomst en volg de éénrichtingsverkeer die wij hebben ingesteld.. Dan beleven wij samen op een verantwoordelijke manier een veilige Sport- en CultuurFair!

Wil jij ook nog jouw sport of activiteit promoten? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem hier contact op met de organisatie.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.