HomeNieuwsLaatste kans inschrijven JeugdSportPas blok 5

Laatste kans inschrijven JeugdSportPas blok 5

De JeugdSportPas is een initiatief van Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met een groot aantal sportverenigingen, sportorganisaties en basisscholen en middelbare scholen in de Haarlemmermeer. Diverse verenigingen verzorgen kennismakingslessen en stellen hiervoor trainers en accommodatie ter beschikking. Nieuw is dat de middelbare scholieren zich ook kunnen inschrijven voor de JeugdSportPas.

Blok vijf van de JeugdSportPas start in mei. Er zijn allerlei leuke kennismakingenlessen, van onader andere atletiek, badminton, capoeira, freerunnen, judo, kanovaren, kleutergym, twirlen, zumba en meer.

In vier lessen van een uur krijgen de kinderen alle basisvaardigheden aangeleerd van de sport waarvoor zij zich hebben ingeschreven. De kinderen kunnen zo, zonder lid te worden van een vereniging, met verschillende sporten kennismaken.

Op zondag 17 april sluit de inschrijving voor het vijfde blok. Zorg dus dat uw kind vóór deze datum staat ingeschreven voor de sport van zijn / haar keuze. Inschrijven kan via de JSP pagina op deze website. Hier vind je ook alle aanvullende informatie over de JeugdSportPas.

Kinderen die zich willen inschrijven, maar niet over internet beschikken, kunnen contact opnemen met Sportservice Haarlemmermeer, 023-5575937 en vragen naar Ellen van Trigt.

Als vereniging interesse in deelname aan de JeugdSportPas?Neem dan contact op met Marjan Griekspoor via 023-5575937.

Voor vragen: jsp@sportservicehaarlemmermeer.nl

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.