HomeNieuwsLaagdrempelig sporten en bewegen voor 55+ers in Hoofddorp

Laagdrempelig sporten en bewegen voor 55+ers in Hoofddorp

Het project ‘Hoofddorp in Beweging’ bevat een aantal sport- en beweegactiviteiten voor 55+ers in Hoofddorp. Duco Bauwens (bekend van Nederland in Beweging) heeft een wekelijkse work out bij Meerstede. Inschrijven kan via het formulier onderaan de pagina.

De beweegactiviteiten variëren van een stevige work-out door Duco Bauwens tot bewegen op een stoel. Ook wordt er tennis aangeboden, wandelgroepen gestart en is er een cursus zeker bewegen, waar men naast verantwoord beweegt ook goed leert vallen. De activiteiten richten zich voornamelijk op het plezier van bewegen en het opdoen van sociale contacten.

Tennis is een nieuwe activiteit. Deelnemers kunnen op een laagdrempelige manier kennismaken met tennis onder begeleiding van een leraar van Tennispark Arnolduspark. Ook mensen die al kunnen tennissen, kunnen deelnemen in het uur erna.

Elke activiteit blijft 3 maanden bij een locatie en dan wordt er doorgedraaid. Zo komen er een aantal verschillende activiteiten waaraan belangstellenden kunnen deelnemen. Als mensen graag de activiteiten willen blijven doen, dan kunnen ze op een andere locatie verder deelnemen.
  Programma:Zitdansen
Elke woensdag van 14.30 15.30 uur bij Meerstede (Burgemeester Pabstlaan 260, Hoofddorp).

Work Out met Duco Bauwens
Elke dinsdag 11.00-12.00 bij Meerstede (Burgemeester Pabstlaan 260, Hoofddorp)

Tennis
Elke donderdag van 12.00 uur tot 13.00 uur, Tennispark Arnolduspark (Arnolduspark, Hoofddorp)

Alle activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en deelnemers kopen een strippenkaart voor € 20, waarmee ze 10 keer kunnen sporten (en twee keer gratis, € 2 per les). De strippenkaarten kunnen worden gebruikt voor alle activiteiten en ook in verschillende periodes.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.