HomeNieuwsKom tijdens de Kerstvakantie naar de Waanzinnige Wintertour

Kom tijdens de Kerstvakantie naar de Waanzinnige Wintertour

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit Nieuw-Vennep en Hoofddorp hoeven zich in de eerste week van de Kerstvakantie niet te vervelen. Zij kunnen het jaar sportief afsluiten door mee te doen aan de Waanzinnige Wintertour. Dit is een mega sportinstuif op 28 december in Nieuw-Vennep en op 29 december in Hoofddorp.

Veel activiteiten
Kinderen mogen zelf kiezen aan welke activiteiten zij mee willen doen. Voetbal, klimmen, trefbal, blindvolleybal, een snelheidsmeter, een stormbaan en nog veel meer. Er is dus voor ieder wat wils. Aanmelden is niet nodig, dus kom gewoon langs tussen 12.00 en 15.00 uur. Meedoen kost vijf euro.

Data en locatieOp 28 december is de Waanzinnige Wintertour in Nieuw-Vennep in Sportplaza de Estafette (Helsinkilaan 1, 2152 KG) en op 29 december in Hoofddorp in Sportcomplex Willen-Alexander (Bennebroekerweg 800, 2134 AB). Van 12.00 tot 15.00 uur zijn kinderen welkom om mee te doen! Neem sportkleding mee en het dragen van zaalschoenen is verplicht.

Gratis busvervoerVoor kinderen uit Zwanenburg die graag mee willen doen aan de Waanzinnige Wintertour op 29 december in Hoofddorp heeft Sportservice Haarlemmermeer gezorgd voor gratis busvervoer. Kinderen die mee willen met de bus kunnen zich om 11.15 uur verzamelen bij het Cultureel Centrum De Olm (Olmenlaan 141 in Zwanenburg). De bus vertrekt om 11.30 uur naar het Sportcomplex Willen-Alexander in Hoofddorp. 

Meer informatie
Met vragen of voor meer informatie kan contact worden op genomen met David Zonneveld van Sportservice Haarlemmermeer. Dit kan via telefoonnummer 023-557 59 37 of e-mailadres: dzonneveld@sportservicehaarlemmermeer.nl.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.