HomeNieuwsKids for Kids Nieuw-Vennep

Kids for Kids Nieuw-Vennep

Donderdag 22 juni wordt een sportieve dag voor de ruim 600 kinderen die meedoen met de ‘Kids for Kids’ dag bij M.H.C. de Kikkers. DHL levert 40 vrijwilligers om samen met Sportservice Haarlemmermeer te zorgen voor een onvergetelijke dag.

Wat gaan we doen
Wethouder Ap Reinders opent de sportdag, daarna verzorgen de aanwezige dansers een swingende warming-up. De kinderen kunnen meedoen aan acht verschillende sporten, waaronder judo, touwtjespringen, flagball, handbal en voetbal. Kids for Kids wordt afgesloten met een flashmob en het uitreiken van een cheque aan Stichting Leergeld door Meerlanden.

Stichting LeergeldSteeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Via lokale Leergeld stichtingen biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Vrijwilligers
DHL Schiphol-Rijk levert 40 vrijwilligers die de spellen begeleiden en Sportservice ondersteunen. Vanuit maatschappelijk oogpunt én eigen enthousiasme dragen ze graag bij om van Kids for Kids een geslaagde dag te maken.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met René Romeijn via 023 – 557 59 37.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.